Nens i nenes defensaran el planeta cantant

El Camp d’Aprenentatge Pau Casals emetrà en directe, el 5 de juny, l’acte central de la campanya ‘Dona la nota, encara hi som a temps’

26 mayo 2020 12:40 | Actualizado a 26 mayo 2020 12:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, el pròxim 5 de juny a les 11 hores, el Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Vendrell emetrà en directe l’acte central de la campanya ‘Dona la nota, encara hi som a temps’.

Els components del Petit Taller de Cançons creadors de la cançó No ens desdibuixeu la interpretaran en directe per tal que els més de 60.000 alumnes inscrits a l’acte puguin cantar-la simultàniament amb ells arreu del país. «El dia 5 de juny farem sentir les nostres veus perquè volem que hi hagi un canvi en la manera com es gestiona la crisi climàtica. Cal fer accions reals i efectives per salvar el nostre planeta», expliquen des de l’organització.

El punt de partida de la iniciativa és la proposta inicial del CdA Pau Casals, que s’amplia amb la participació d’altres serveis de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital que pren el compromís de liderar aquesta proposta, difondre-la, impulsar-la i destinar-hi els recursos necessaris. ‘Dona la nota, encara hi som a temps’ és una iniciativa que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment en què vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper, «d’una banda, integrant els valors de l’educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l’entorn, etc.), i de l’altra, afavorint un espai d’intercanvi d’experiències a disposició dels centres», expliquen des de l’organització. Així mateix, a través de la pàgina web projectes.xtec.cat/encara-hi-som-a-temps/reptes es convida als centres educatius a plantejar activitats, iniciatives i projectes al voltant de la problemàtica i les possibles mesures per a la millora del medi ambient.

D’altra banda, durant el confinament han estat molts els joves que han compartit, a través de les xarxes socials, fotografies i vídeos sobre com millorar el medi des de casa.

Comentarios
Multimedia Diari