Obres finalitzades de la primera fase de reordenació del front marítim de Cunit

El ministeri per a la Transició Ecològica ha invertit 1,3 M€ per la primera fase més 33 mil euros a una obra complementària arran dels temporals de finals d’any 2018 

04 marzo 2019 17:21 | Actualizado a 04 marzo 2019 19:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dilluns dia 4 de març de 2019 el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, acompanyat de l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, més regidors i el cap del servei de Costes a Tarragona del Ministeri per a la Transició Ecològica, Antoni Espanya, han visitat les obres ja finalitzades de la  primera fase de reordenació i adequació mediambiental del front marítim de Cunit. 

L’obra ha tingut un pressupost de liquidació de 1.310.255,07 euros que ha aportat  el ministeri per a la Transició Ecològica. Els treballs han estat executats per una UTE (unió temporal d’empreses) formada per  EIFFAGE-BOSIR-GICSA.  D’altra banda, el ministeri va invertir 33.097 € en treballs complementaris arran dels temporals.

S’ha actuat en una superfície de 20.500 m2 entre els carrers Francesc Macià i la carrerada de Santa Coloma, amb una longitud de 300 metres davant del càmping Mar de Cunit. Els treballs han contemplat  diverses actuacions mediambientals a la zona dunar,  passeig marítim, zones verdes, enllumenat,  carril bici, entre d’altres.

Els treballs principals van iniciar-se a finals de 2017 i es van acabar a meitat de 2018. Després es van executar unes obres complementàries, arran dels temporals, que finalitzaren al novembre de 2018 per tal de millorar un  accés a la platja i recol·locar l’escullera malmesa pels episodis extraordinaris de tempestes meteorològiques.     

Comentarios
Multimedia Diari