Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Operació policial al Vendrell amb tres detinguts per tràfic de drogues i per incomplir la Llei d'Estrangeria

La zona concentra un alt índex d'atur i diversos successos, com l'enfrontament a pedrades entre els veïns i la policia autonòmica el 2010 o la tràgica mort de quatre nens petits per un incendi

EFE

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'una altra operació policial a la vora de Pisos Planas contra el tràfic de drogues. Foto: J.M.B.

Imatge d'arxiu d'una altra operació policial a la vora de Pisos Planas contra el tràfic de drogues. Foto: J.M.B.

Una operació policial conjunta al Vendrell (Baix Penedès) s'ha saldat amb tres detinguts per incomplir la Llei d'Estrangeria, 25 denúncies per tinença i consum de drogues i 90 identificats, segons informen avui els cossos de seguretat.

L'operació la van realitzar ahir a la nit els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Policia Local a dos bars de la barriada dels Pisos Plans del Vendrell, molt marginal i identificada com a conflictiva.

El dispositiu va comportar el tancament d'accessos -el barri amb prou feines té quatre carrers- i el desplegament de sis furgonetes d'antiavalots com a prevenció.

Segons aquestes fonts, en l'operació La Policia Nacional ha detingut tres homes per incomplir la Llei d'estrangeria i la Guàrdia Civil ha aixecat quatre actes per contraban de tabac i deficiències o problemes amb les llicències de dos locals.

També els Mossos d'Esquadra han denunciat 25 persones per tràfic o tinença de drogues i la Policia Local ha aixecat dues actes administratives.

Periòdicament, els cossos policials duen a terme una gran batuda en aquests dos bars inspeccionats ahir per tenir-los sota control.

La zona concentra un alt índex de població immigrant i d'atur i diversos successos, com l'enfrontament a pedrades entre els veïns i la policia autonòmica el 2010 i la tràgica mort de quatre nens petits per un incendi

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También