Operació policial al Vendrell amb tres detinguts per tràfic de drogues i per incomplir la Llei d'Estrangeria

La zona concentra un alt índex d'atur i diversos successos, com l'enfrontament a pedrades entre els veïns i la policia autonòmica el 2010 o la tràgica mort de quatre nens petits per un incendi

19 mayo 2017 20:15 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una operació policial conjunta al Vendrell (Baix Penedès) s'ha saldat amb tres detinguts per incomplir la Llei d'Estrangeria, 25 denúncies per tinença i consum de drogues i 90 identificats, segons informen avui els cossos de seguretat.

L'operació la van realitzar ahir a la nit els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Policia Local a dos bars de la barriada dels Pisos Plans del Vendrell, molt marginal i identificada com a conflictiva.

El dispositiu va comportar el tancament d'accessos -el barri amb prou feines té quatre carrers- i el desplegament de sis furgonetes d'antiavalots com a prevenció.

Segons aquestes fonts, en l'operació La Policia Nacional ha detingut tres homes per incomplir la Llei d'estrangeria i la Guàrdia Civil ha aixecat quatre actes per contraban de tabac i deficiències o problemes amb les llicències de dos locals.

També els Mossos d'Esquadra han denunciat 25 persones per tràfic o tinença de drogues i la Policia Local ha aixecat dues actes administratives.

Periòdicament, els cossos policials duen a terme una gran batuda en aquests dos bars inspeccionats ahir per tenir-los sota control.

La zona concentra un alt índex de població immigrant i d'atur i diversos successos, com l'enfrontament a pedrades entre els veïns i la policia autonòmica el 2010 i la tràgica mort de quatre nens petits per un incendi

Comentarios
Multimedia Diari