Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

PortAventura posa entrades a meitat de preu demà a favor de Pallapupas

EFE

Whatsapp

La carrera Halloween Fun Run, organitzada per la Fundació PortAventura, cedirà entrades a preu reduït a favor de Pallapupas, informa aquesta entitat que aporta alegria i benestar emocional a persones malaltes.

La Fundació PortAventura ha escollit Pallapupas com l'entitat beneficiària de la sisena edició de la carrera solidària Halloween Fun Run, que se celebrarà demà.

Les entrades solidàries es vendran a 21 euros i es podran comprar al web pallapupas.org i el mateix dia de la carrera.

Així, les entrades es podran comprar a meitat de preu i part de la recaptació es donarà a l'entitat.

El complex temàtic ja és un col·laborador habitual en "Un Dia de Nassos", una altra gran acció solidària de Pallapupas i amplia d'aquesta forma la seva implicació amb l'ONG de pallassos d'hospital.

Els diners recaptats servirà perquè Pallapupas segueixi amb la seva labor d'ajudar a millorar l'estat emocional als nens hospitalitzats i les seves famílies de tot Catalunya.

A la província de Tarragona, Pallapupas és present a l'Hospital Universitari Joan XXIII.

Aquesta associació de caràcter assistencial sense ànim de lucre es va fundar l'any 2000 amb la missió d'ajudar les persones malaltes a millorar el seu estat emocional mitjançant humor i el teatre i ajudar-les a créixer en situacions d'adversitat.

Està formada per actors i actrius professionals formats en una metodologia teatral i assistencial adequada a cada col·lectiu.

La seva labor beneficia a gairebé 40.000 persones a Catalunya, com nens ingressats i les seves famílies, ancians o persones diagnosticades amb trastorn mental (ingressades o no) i al personal sanitari dels centres assistencials on és present.

Temas

Comentarios

Lea También