Premi als clients fidels dels comerços d'Altafulla

ATECA va fer entrega d'una vintena de premis dels comerços participants

23 enero 2018 17:42 | Actualizado a 24 enero 2018 13:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) ha fet entrega recentment dels premis de la campanya “Un Nadal de Regal”, que va promoure ATECA, amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d'Altafulla per fomentar la compra dels regals de Nadal i Reis en el comerç local del municipi.

La campanya va tenir lloc del 15 de desembre al 6 de gener. El president d’ATECA, Josep Maria Lloret, n’ha destacat l’elevada participació, així com la satisfacció dels comerciants, que han registrat un major nombre de vendes respecte altres anys.

Es van lliurar una vintena de premis, gentilesa dels comerços participants, i d’una àmplia varietat com sortides de cap de setmana en allotjaments d’Altafulla, dinars o sopars en restaurants, productes de cosmètica, o complements de moda, entre d’altres.

Ara, l’entitat ja treballa en la I Taula de Treball del Baix Gaià que vol impulsar la patronal PIMEC Comerç Tarragona.

Alcaldes, regidors, i el teixit associatiu del territori es reuniran properament per traslladar a la Generalitat les necessitats del comerç local, una iniciativa que neix arran de la I Trobada Empresarial d’Altafulla (TEA) i en què el municipi hi tindrà un paper rellevant.

Es tracta d’una iniciativa pionera a la demarcació en què la patronal catalana convidarà els mitjans de comunicació per tal deixar-ne constància i traslladar la iniciativa a altres punts del territori.

Comentarios
Multimedia Diari