Quatre detinguts per un robatori amb força a l'interior d'un domicili de Roda de Berà

La coordinació entre Mossos i les Policies Locals de Roda de Berà i Torredembarra va ser clau per la detenció dels lladres

19 mayo 2017 21:46 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d'Esquadra de la comissaria de Tarragona, conjuntament amb agents de la Policia Local de Roda de Berà (Tarragonès) i Torredembarra (Tarragonès), van detenir el passat 17 de setembre a Tarragona tres homes d’edats compreses entre els 24 i 33 anys d’edat, i un menor d’ edat, tots quatre de nacionalitat romanesa i veïns de Benidorm (Alacant), com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior de domicili.

Els fets es remunten el passat dia 17 de setembre, pels volts de les 11:00 hores, quan els Mossos d’Esquadra van rebre avís que s’acabava de produir un robatori amb força en un domicili de Roda de Berà (Tarragonès).

Immediatament, la Sala Central de Comandament de Mossos va radiar a través de la Xarxa RESCAT, que és un sistema de comunicació d’emergències on s’integren les policies locals, la informació que havia facilitat un testimoni el qual acabava de visualitzar quatre homes trencant la finestra d’una casa i fugint posteriorment corrent.

Seguidament, una patrulla de mossos que circulava per l’AP-7, va observar el vehicle implicat en el robatori i, conjuntament amb una altra patrulla, van aturar-lo a l’altura del quilòmetre 246, al seu pas per Tarragona, on van identificar i detenir l’únic ocupant, el conductor.

Paral·lelament aquests fets, uns veïns de Roda de Berà van alertar la policia que tres homes havien saltat la tanca de casa seva per accedir al càmping del costat i que els hi semblava que havien fugit amb un vehicle.

Acte seguit, la Policia Local de Roda de Berà va fer gestions amb els mitjans de transport públic de la zona, ja que tenien sospites que els tres homes havien fugit amb un taxi direcció Torredembarra.

Aquesta informació va ser facilitada a la Policia Local de Torredembarra que, immediatament, va muntar un punt estàtic a l’entrada de la població on minuts més tard va aturar un taxi amb tres persones al seu interior.

Acte seguit, els agents van identificar els tres ocupants, que coincidien plenament amb la descripció facilitada pels testimonis i la Policia Local de Roda de Berà, els quals van acabar detinguts pel robatori amb força en el domicili.

Tres dels detinguts van passar el 19 de setembre a disposició judicial als jutjats del Vendrell i el jutge va decretar per tots ells la seva llibertat amb càrrecs. El menor d’edat va declarar el 18 de setembre davant el Fiscal de Menors i va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari