Quatre dotacions dels bombers desallotgen un edifici per un incendi a Salou i tallen la llum i l'aigua de forma temporal

Una fuga d'aigua hauria provocat que l'incendi produís també una columna de fum molt negre a l'edifici del carrer Carrilet. L'incendi es vaoriginar al restaurant Cheers

19 mayo 2017 19:47 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'incendi que ahir va avançar el Diari al carer Carrilet de Salou va mobilitzar fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van desallotjar l'edifici de forma temporal i van procedir a tallar el servei de llum i aigua per dur a terme les tasques d'extinció, segons van explicar testimonis veïnals. Al voltant de les 21.30 hores del vespre ja gairebé tots els veïns havien pogut tornar a entrar a casa amb els serveis d'aigua i llum restablerts. 

Una fuga d'aigua hauria provocat que l'incendi produís també una columna de fum molt negre que anava pujant pels pisos a través dels conductes. A un quart de nou del vespre, la columna de fum alertava als veïns i vianants del carrer Carrilet de Salou de que alguna cosa passava. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, havien rebut un avís d’un incendi de cuina al número 10 del carrer Carrilet, seu del restaurant Cheers.

Segons les mateixes fonts, es tracta d’un foc que va afectar una xemeneia interior i un fals sostre. Per aquest motiu, quatre dotacions dels bombers es van desplaçar al lloc dels fets.  

Comentarios
Multimedia Diari