Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà fomenta l’educació ambiental a les escoles

Per setè any consecutiu, la regidoria de Medi Ambient duu a terme a les escoles activitats d'aquesta matèria

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els alumnes de cinquè de l'Escola Salvador Espriu de Roda de Berà.

Els alumnes de cinquè de l'Escola Salvador Espriu de Roda de Berà.

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Roda de Berà, encapçalada per Isabel Mondéjar , ha tornat a posar en marxa el programa d’educació ambiental a les escoles Salvador Espriu i Cucurull, amb l’objectiu de fomentar entre els escolars actituds de respecte i conse rvació envers el medi ambient.

La iniciativa, que aquest any és el setè que es duu a terme, té una gran acollida entre els alumnes i professors. És el personal de la regidoria l’encarregat de planificar, coordinar i executar les diverses activitats de caire ambiental, enguany amb algunes novetats que agradaran molt als alumnes.

Així, més de 350 nens i nenes, distribuïts en 25 grups, podran gaudir d’aquests recursos educatius que pretenen que els infants s’iniciïn des dels 3 anys en aquesta matèria d’una forma amena i didàctica.

Els objectius fixats s’aconseguiran mitjançant activitats i tallers molt pràctics i dinàmics a l’aula i es combinaran amb sortides a la platja, al Cucurull i a la Deixalleria Municipal, els quals, d’una manera divertida mostraran maneres senzilles i adaptables a la seva vida quotidiana per tal que els infants puguin aprendre a aportar el seu granet de sorra i tenir cura del medi ambient.

El programa es va iniciar dijous, amb els alumnes de 5èA de l’escola Salvador Espriu amb una de les noves activitats, la construcció d’una caixa niu.

Aquestes caixes, de les quals se’n construiran un total de 30 entre les tres classes de cinquè d’ambdues escoles, seran col·locades al bosc perquè siguin ocupades per l’espècie de la Mallerenga carbonera. L’activitat va comptar amb la participació de la regidora Isabel Mondéjar.   

Altres de les novetats incloses aquest any serà una activitat destinada als alumnes de P3, els qui aprendran a l’aula a plantar plantes, o una altra destinada als nens i nenes de tercer curs, amb la qual coneixeran el cicle de l’aigua i aprendran a elaborar un mètode per depurar-la.

Temas

Comentarios

Lea También