Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Roda de Berà recolza la campanya 'McHappy Day'

Es una acció solidària que destina tots els beneficis de la venda de la BigMac i de les polseres a la Fundació Infantil Ronald McDonald.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Visita institucional de l'alcalde i regidors de Roda de Berà en aquesta franquícia de menjar ràpid.

Visita institucional de l'alcalde i regidors de Roda de Berà en aquesta franquícia de menjar ràpid.

L’Alcalde i les regidores han tornat a sumar-s’hi al McHappy Day, la campanya solidària que organitza la cadena de restaurants de forma anual i que dóna tots els beneficis de la venda de l’hamburguesa BigMac a la Fundació Ronald McDonald. < /u1:p>

Al voltant de la commemoració del Dia Mundial de la Infància , que va tenir lloc el 20 de novembre, McDonald’s organitza des de fa 20 anys la jornada benèfica McHappy Day, per la qual tota la recaptació aconseguida durant el dia d’avui dijous amb la venda de la seva hamburguesa BigMac i de les polseres dissenyades enguany per la campanya, es destinen a la Fundació Infantil Ronald McDonald.

Aquest matí, l’alcalde Pere Virgili i les regidores Cèlia Treserres i Teresa Ferré s’han apropat al restaurant ubicat a Roda de Berà per donar-hi suport i aportar el seu granet de sorra a la campanya.

En aquesta ocasió, a més a més, centenars de restaurants també s’han volgut implicar per ajudar a la Fundació Infantil en el seu 20è aniversari. Per aquest motiu, fins l’1 de desembre, totes les persones que visitin un dels restaurants col·laboradors de “El Tenedor” també estaran aportant una part de la seva consumició a la Fundació.

Els restaurants col·laboradors es poden consultar al web eltenedor.es. “#UnBigMacOLoQueQuieras, perquè mengis on mengis l’important és ajudar”, asseguren al web de la fundació.

La Fundació Infantil Ronald McDonald és una institució sense ànim de lucre que treballa a Espanya des de 1997 per a la construcció i el manteniment de les Cases Ronald McDonald “una llar fora de la llar”, destinades a nens i nenes que han de rebre un tractament mèdic de llarga durada allunyats de la seva residència habitual.

Gràcies a aquestes llars les famílies que s’allotgen poden fer una vida el més normal possible, dins de les limitacions existents per les malalties dels seus fills i els tractaments a seguir.

Temas

Comentarios

Lea También