Rull contesta a Junqueras que la Generalitat farà 'amb el màxim consens' el 'millor' projecte per BCN World

El conseller de Territori i Sostenibilitat defensa que el Govern anterior va fer "una passa endavant quan Veremonte va fallar"

19 mayo 2017 19:47 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha dit aquest dissabte que la Generalitat actualitzarà l’oferta turística de Vila-seca i Salou amb “el millor projecte” de BCN World, fet amb “el màxim consens”. En una sèrie de tuits, Rull ha contestat a les declaracions que el vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Oriol Junqueras, ha fet en una entrevista publicada aquest dissabte per l’ACN on assegura que el projecte anterior havia estat un “fracàs rotund” i en la qual apunta que no se’ls havia tingut en compte.

El conseller de Territori també ha defensat la gestió de l’anterior Govern, de CDC, que considera que va fer “una passa endavant quan Veremonte va fallar”, i ha assenyalat que presentaran “el millor Pla Director Urbanístic (PDU)” per captar inversions, afavorir la dinamització econòmica i l’ocupació a la Costa Daurada.

En aquest sentit, Rull ha defensat que Vila-seca, Salou i la Costa Daurada mereixen el millor PDU amb “nous productes turístics per captar inversions i nous mercats”. El conseller de Territori també ha apuntat que “els projectes complexos sempre necessiten temps i esforç” i ha recordat que, fa uns anys, va ser CDC qui va apostar per Port Aventura, “un model d’èxit consolidat”.

 

Comentarios
Multimedia Diari