Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou executa treballs de manteniment i millora de les platges

S’han renovat els panels informatius de la zona a més de renovar les passarel·les de fusta existents

Diari de Tarragona

Whatsapp
Salou executa treballs de manteniment i millora de les platges

Salou executa treballs de manteniment i millora de les platges

Les platges del municipi són un dels grans atractius de Salou, i és per això que com cada any es destinen tant recursos econòmics com humans al seu manteniment i millora.

Aquest any s’han renovat els dos panells informatius ubicats a la platja de Ponent, els dos de la platja de Llevant i el panell informatiu ubicat a la platja Capellans.

En el lateral exterior que toca al passeig marítim s’hi ha tornat a col·locar els mapes del municipi amb tota la senyalització i serveis actualitzats, mentre que a la part que toca a la platja s’hi ha col·locat informació útil per als visitants com ara consells i recomanacions.

A més, també s’estan actualitzant les passarel·les de fusta d’accés a les platges. Es tracta d’anar renovant els models de passarel.la de fusta existents a les diferents platges, que amb el temps es van deteriorant.

En total s’han destinat més de 18.000 euros amb aquests treballs de manteniment i millora a la zona de les platges.

Temas

Comentarios

Lea También