Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou habilita un telèfon per denunciar els desperfectes i pèrdues causades pels aldarulls

Més de 120 establiments i el mercat municipal van haver de baixar la persiana durant els incidents amb la comunitat senegalesa

ACN

Whatsapp
Efectius dels Mossos d'Esquadra, davant els manifestants senegalesos, al carrer Barcelona de Salou. FOTO: ACN

Efectius dels Mossos d'Esquadra, davant els manifestants senegalesos, al carrer Barcelona de Salou. FOTO: ACN

L'Ajuntament de Salou ha habilitat un número de telèfon, el 977 929 400, per tal que els comerciants puguin denunciar els desperfectes i les pèrdues econòmiques que van patir el passat dimarts, durant els aldarulls amb la comunitat senegalesa per la mort d'un manter en una operació policial. La Policia Local, a través del consistori, s'ha compromès a visitar els establiments afectats, uns 120, a més del mercat municipal, per recollir documentació que acrediti els danys i els diners que van deixar de guanyar, així com ajudar els afectats en la tramitació de les denúncies. La iniciativa ha sorgit d'una trobada entre l'Ajuntament de Salou, la Policia Local i els responsables comercials del municipi.

Durant els aldarulls del passat dimarts, més de 120 comerços i el mercat municipal, ubicats tots ells a la zona del carrer Barcelona, voltants de la plaça de Sant Jordi i la zona del nucli antic, van haver de baixar persianes segons l'Ajuntament de Salou "per evitar mals majors davant les escenes de violència i llançament d'objectes". Des del consistori s'ha estès la mà per tal d'ajudar en la tramitació de les denúncies perquè el conjunt de comerciants facin arribar als Mossos d'Esquadra una xifra amb el lucre cessant, així com també els danys que van rebre en aparadors o persianes, entre d'altres.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También