Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou incorpora un punt d’atenció i socorrisme a Cala Crancs

També es milloren els lavabos de la platja de Ponent i de Llevant 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de les millores a Cala Crancs.

Imatge de les millores a Cala Crancs.

L’Ajuntament de Salou segueix apostant pel bon funcionament i manteniment de les seves platges, i prova d’això ha estat la renovació i manteniment dels lavabos de les Platges de Ponent i Llevant.

Així doncs, a la platja de Ponent s’han renovat els lavabos fixes núm. 6 –al costat de base nàutica-, i s’han dut a terme petites actuacions de manteniment correctiu dels lavabos 1 a 5 de la platja de Llevant.

La regidora de platges, Júlia Gómez, ha explicat que “amb aquestes modificacions volem oferir unes instal·lacions més modernes i una imatge més actual dels serveis que s’ofereixen a les platges”. “Cada any anem incorporant millores i nous serveis per tal de tenir unes bones platges i instal·lacions”.

Pel que fa a Cala Crancs, s’hi ha ubicat un punt de salvament i socorrisme a l’edifici dels Triangles per tal de donar una major cobertura e immediatesa a la zona del Cap Salou en cas d’emergència. Concretament s’ha adaptat els lavabos fixes dels Triangles on s’hi ha ubicat el nou punt d’atenció i cures de SOS, tot adaptant a persones amb mobilitat reduïda els lavabos femení i masculí.

El cost de les millores dels lavabos puja a 55.027,19 €, mentre que l’import del nou punt de salvament i socorrisme es de 14.875,96 €. En total, més de 70.000 euros.

Temas

Comentarios

Lea También