Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Setmana Cultural del Centro Cultural Amigos de Andalucía de Creixell

El motiu és la celebració del desé aniversari i en la qual s'integra també el Coro Rociero Aromas de Azahar de la mateixa localitat

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Creixell

FOTO: Aj. Creixell

El passat dissabte es va inaugurar a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell una exposició fotogràfica retrospectiva de les diferents activitats que ha dut a terme aquesta associació creixellenca en aquests deu anys. La mostra es podrà visitar durant tota la setmana.

A l'acte inaugural hi van assistir nombrosos socis i sòcies de l'entitat. També hi era present l'alcalde de Creixell Jordi Llopart, acompanyat de diferents regidors i regidores de la Corporació Municipal.

L'alcalde de Creixell va encoratjar als membres d'aquesta associació a seguir treballant per Creixell i dinamitzant la seva vida cultural i asociativa com fins ara.

Per la seva banda, en nom del Centro Cultural Amigos de Andalucía de Creixell el president de l'entitat José Márquez, va voler agrair la col-laboració i bona disposició que sempre han trobat en cada moment en l'ajuntament del municipi. Com en tot aniversari hi va haver també un pastís, elaborat artesanalment pel Forn Vilaspasa de Creixell.

FOTO: Aj. Creixell

Aquest dimarts 19 de febrer a les 19 hores a Cal Cabaler de Creixell hi haurà la projecció del documental "Almonteño déjame que yo contigo la lleve" així com un col-loqui amb el Dr.Josep María Comelles, antropóleg i autor del documental.

Els actes continuaran el dijous 21 de febrer a les 19 h. a Cal Cabaler amb una Tarda Poètica. Hi haurà una lectura de poemes a càrrec de Mari Carmen Cazorla, Germán Alonso i Francesc Cuenca.

La cloenda d'aquesta setmana cultural serà el proper dissabte 23 de febrer a les 19 h. amb la projecció d'un audiovisual retrospectiu d'aquests deu anys de l'entitat creixellenca.

Temas

Comentarios