Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

S’obre el termini per participar al Concurs Literari Vila de Mont-roig

Les obres d'aquesta 36a. edició  es poden presentar fins al dia 16 de juliol. S’editarà un llibre amb els treballs guanyadors de cada categoria.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El veredicte del concurs es donarà a conèixer a la tardor.

El veredicte del concurs es donarà a conèixer a la tardor.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa el Concurs Literari Vila de Mont-roig 2017. Es tracta d’un certamen de llarga trajectòria al municipi que enguany arriba a la seva 36ena edició.

El concurs engloba diverses categories i premis amb l’objectiu de promoure la creació literària, el desenvolupament creatiu i la recerca local. Amb aquesta finalitat es convoca, el Premi d’Assaig Vila de Mont-roig, el Premi de Prosa Magdalena Guerrero i el Premi de Poesia Miquel Ferrer, tots tres dirigits a majors de 18 anys.

D’altra banda, el concurs també vol incentivar als infants i joves a desenvolupar el seu talent creatiu i literari. Per aquest motiu es busca acostar el certamen als centres educatius mitjançant el premi de poesia i el de narrativa breu infantil i juvenil. Aquests premis tenen dues subcategories d’acord amb les edats, de 8 a 9 anys, de 10 a 11 anys, de 12 a 14 anys i de 15 a 17 anys.

Els premis tenen diferents dotacions econòmiques segons les modalitats. En el cas dels infantils i juvenils s’atorgarà un obsequi especial als participants que quedin classificats en segon lloc.

Termini de lliurament de les obres

El termini de presentació de les obres finalitza el 16 de juliol de 2017. Les obres s’han de lliurar a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, personalment o per correu, en horari d’atenció al públic de 9 a 14 hores. A Mont-roig: carretera de Colldejou s/n. A Miami Platja: carrer de Sòria núm. 14

El veredicte del jurat, format per persones del món literari i cultural, es farà públic el mes d’octubre de 2017 i les obres guanyadores formaran part d’un llibre.

El concurs pren especial rellevància pel fet que les obres guanyadores dels diversos premis s’editaran en un llibre conjunt. Aquesta iniciativa, que es va engegar l’any passat, permet reconèixer i posar en valor la feina dels participants i els anima a esforçar-se i a prendre part en el certamen.

Temas

Comentarios

Lea También