Sosciathlon recapta més de 20.000 euros a Vila-seca

En total prop de 1100 participants van col·laborar en una jornada plena d'esport 100% solidari

30 septiembre 2021 21:00 | Actualizado a 04 octubre 2021 17:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El diumenge passat dia 3 d'octubre La Pineda de Vila-seca es va omplir de famílies, amics i esportistes que van anar a gaudir de la sisena edició de Sosciathlon. Durant tot el matí van arribar participants principalment del Camp de Tarragona per a participar en alguna de les modalitats esportives previstes com: córrer, caminar, bicicleta, natació, i també zumba, a més de la gimcana infantil.

En total prop de 1100 participants van col·laborar en una jornada plena d'esport 100% solidari en un acte familiar, esportiu i cultural replet d'activitats lúdiques.

L'import total recaptat, i que anirà íntegrament a les dues entitats beneficiàries d'aquesta edició, arriba als 20.200€! I, tal com ja vam informar, es repartirà el 50% a VHIO per a la recerca del càncer de pulmó, cap i coll i l'altre 50% per a ENACH.ORG Distròfia Neuroaxional Infantil.

Cal recordar que aquest import surt del total que es recapta de les inscripcions, el marxandatge i el bar i, per tant, sense restar cap cost organitzatiu de l'esdeveniment. Per a aconseguir que l'import recaptat vagi íntegrament a les entitats l'Organització ho aconsegueix gràcies als voluntaris, a les entitats col·laboradores i els patrocinadors. Així es demostra que aquest tipus de cooperacions no es converteixen en negoci o se n'obtenen beneficis, quan l’objectiu final és col·laborar.

I volem que sigui això el que sentin, any rere any, els participants, que tot el que succeeix en un esdeveniment Sosciathlon és íntegre a les causes solidàries i no una part o un import proporcional després de restar els costos.

I aprofitem l’avinentesa per donar les gràcies a cadascuna de les persones que van fer possible aquest esdeveniment: els voluntaris i tots els participants, a més de les empreses col·laboradores i els patrocinadors.

Comentarios
Multimedia Diari