Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Territori inicia la segona fase d'obres del port de Coma-ruga amb la construcció d'un nou accés des de la platja

Entre les actuacions previstes, amb un pressupost d'1,9 MEUR, es preveu ampliar el moll nord

ACN

Whatsapp
Detall dels treballs que s'han estat fent per adequar l'accés al port de Coma-ruga. Foto: ACN

Detall dels treballs que s'han estat fent per adequar l'accés al port de Coma-ruga. Foto: ACN

La segona fase de les obres de millora del port de Coma-ruga, al Vendrell (Baix Penedès) començaran aquest mes d'octubre. Les actuacions es realitzen en el marc del contracte de gestió i serveis públics aprovat pel Departament de Territori i Sostenibilitat i tenen un pressupost d'1,9 milions d'euros. Les obres consistiran, entre d'altres, en la construcció d'un nou accés al port des de la platja i en l'ampliació del moll nord. El termini d'execució és de 10 mesos i l'objectiu és assolir una infraestructura que millori l'operativitat i gestió del port.

En la primera fase dels treballs, ja executada, es va demolir i retirar el pont d'accés al port. Ara s'iniciaran les obres de millora que consistiran en la construcció d'un nou accés; el tancament de la bocana de llevant i l'obertura del moll central; l'ampliació del moll nord per permetre la circulació rodada; l'execució de dues noves palanques per amarradors en substitució de les actuals. També es construiran noves connexions d'aigua, telèfon i electricitat, millores ambientals a la zona de la benzinera i en la recollida d'aigües hidrocarburades.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También