Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torredembarra, a punt per iniciar la sisena edició del Dtapes

El concurs començarà el proper 11 de maig i s'allargarà fins el dia 27 i comptarà amb la participació de 53 establiments

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'una de les tapes del concurs de l'any passat.

Imatge d'una de les tapes del concurs de l'any passat.

Els torrencs estan d'enhorabona, torna al municipi el famós concurs gastronòmic Dtapes. De l'11 al 27 de maig se celebrarà la sisena edició d'aquest esdeveniment que, enguany, comptarà amb la participació de 53 establiments, un local menys que l'any passat.

Com en les passades edicions, el preu de la tapa i la beguda serà de 2,5 euros i es tornaran a realitzar diferents sorteigs entre els quals participin en la ruta tapera. Amb un mínim de 10 tapes es podrà participar i votar en els següents sortejos: lots de productes Maystar Cosmètica o lots de Cervesa Estraperlo o sortides amb catamarà.

Com en les passades edicions, el preu de la tapa i la beguda serà de 2,5 euros
 

Per poder guanyar aquests premis caldrà emplenar la butlleta de participació i dipositar-la juntament amb els segells corresponents a l'urna o bústia de la Regidoria de Turisme o de cada un dels 53 establiments participants. La data límit per entregar les butlletes serà el 31 de maig, a les 14 h.

Temas

Comentarios

Lea También