Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torredembarra canvia la circulació a carrers del centre

El dijous es posarà en marxa la mesura.

Diari de Tarragona

Whatsapp

A partir d’aquest dijous, 15 de març, es posa en marxa canvis en la circulació del centre de Torredembarra que es van acordar en la taula de mobilitat de l’Ajuntament i que ara ja s’implementen, després d’haver realitzat l’estudi tècnic corresponent. Els principals canvis afecten dos eixos:

  • Carrer de Lleida, plaça de Catalunya i carrer de Girona que ara seran de baixada i connectaran la rotonda de l’avinguda Diagonal amb el passeig de Miramar. Aquest canvi també millorarà l’accessibilitat a l’aparcament dels Filadors.
  • Carrer de Ferran de Querol, que serà de pujada i permetrà connectar el passeig de Miramar amb l’avinguda Diagonal a través de Filadors i Alt de Sant Pere.

Aquesta reordenació també comportarà canvis de sentit en d’altres vies públiques: el carrer de la Fàbrica i el de la Capella canviaran de sentit per baixar fins al passeig de la Sort, el carrer de Tarragona serà de sentit únic des del passeig de la Sort fins al carrer de les Dues Parets, i la plaça de Mn. Joaquim Boronat passarà a ser zona de vianants, ja que es tancarà l’actual accés al trànsit rodat pel carrer de la Capella i els vehicles s’hauran de desviar pel carrer del Rosari.

Carrer Lleida, un dels afectats pel canvi de sentit. FOTO: Anna F.

En els propers dies, s'ha previst un increment de la freqüència de patrullatge i punts d'informació de la Policia Local en la zona d'afectació d'aquests canvis per ajudar la ciutadania a acostumar-se als canvis circulatoris i garantir la seguretat viària.

Temas

Comentarios

Lea También