Torredembarra entrega els premis del XV Concurs de Pessebres

14 enero 2019 18:17 | Actualizado a 14 enero 2019 18:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest passat diumenge 13 de gener s’han lliurat els premis del XV Concurs de Pessebres Memorial Mn. Anton Morell que organitza l’Associació de Pessebristes de Torredembarra.

L’objectiu d’aquest acte és difondre les tradicions nadalenques i recordar el naixement de Jesús. Els premis entregats són de caire cultural i formatiu. Tots els participants reben un diploma i un present.

Els guanyadors dels grups infantils van ser obsequiats amb una motxilla escolar i un estoig. En la categoria d’adults, el 1r premi estava dotat amb 100 € i un sopar al Restaurant La Serra, el 2n premi amb 75 € i una caixa experiència d’Artis Viatges i el tercer premi dos menús del Restaurant Òxid amb una dotació de 25 €.

Els guanyadors, per categories, han estat:

En el grup dels Pastorets, nivell 8 anys:

  • 1r premi Andrea i Gonzalo Devesa Morales
  • 2n premi amb empat entre: Rodrigo Rodenas Sebastián i Neus Negrié Ortega
  • 3r premi Mariona i Pol Boltà Casasús
  • Accèssit a la innovació en les escenes per al Biel Ying Morros Torres amb un val de la pastisseria Cal Jan.
En nivell de 13 anys:

  • 1r Abril i Carlota Mercadé Montaner
  • 2n premi amb empat entre: Ignasi Segura Pascual i Roger Busquets Mateo
  • 3r lloc Joan i Telm Alberca Arall
El jurat va acordar lliurar un accèssit per als alumnes de 6è, de Religió, de l’Escola l’Antina que rebien un calendari d’advent per muntar.

En el concurs d’Adults els guanyadors van ser:

  • 1r Joan Maria Busquets, Montse Martí, Roger Busquets i Enric Huguet amb el pessebre de l’Església de St. Pere Apòstol de Torredembarra
  • 2n lloc l’Església de St. Joan Baptista de Clarà, a Baix a Mar, una tasca d’equip: Ramon Julia, Rosa Masana, M. Josepa Masana, M. Antonieta Casasús, M. Teresa Valls, Àngels Prats i Isabel Valls
  • 3a posició, amb un empat: Gonzalo Devesa López i Ventura Manchó Ortiga. Accèssit pel pessebre napolità d’Agustín Martínez.
L’Associació de Pessebristes de Torredembarra agraeix la col·laboració de la Parròquia Sant Pere Apòstol, la Biblioteca Mestra Maria Antònia, la Regidoria de Cultura i Torredembarra Bloc, pels reportatge fotogràfic de l’entrega de premis, i als establiments i les botigues que han recolzat aquesta XV edició del concurs: Bar Paulino, Tallers Torven, La Piazzeta, Joieria Roger Borras, Agropinsos Soler, Gelateria Gelatiamo, Decora, L’Arbreda Jardineria, Joieria Gibert, Fusteria Plana, Perruqueria Anna, Pneumàtics Sant Jordi, Lliberia Miquel, Taller Siscu 2029, Restaurant Òxid, Perruqueria Lourdes, Floristeria La Italiana, Agència Artis Viatges, Restaurant La Serra, Pastisseria Cal Jan i Gimnàs Zona Fitness.

 

Comentarios
Multimedia Diari