Más de Costa

Torredembarra mostra els seus encants en dos vídeos

La regidora Marina Riudeubas ha explicat que les accions que es duen a terme estan enfocades principalment a la desestacionalització de la demanda

Diari de Tarragona

Whatsapp

La Regidoria de Turisme ha iniciat les primeres accions de la campanya de promoció turística Redescobreix Torredembarra amb la presentació de dos vídeos a xarxes socials, un de difusió de les possibilitats del municipi per a la pràctica de BTT i senderisme i un altre sobre els esports de platja que es poden dur a terme a la Torre.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que les accions que es duen a terme des de la Regidoria estan enfocades principalment a la desestacionalització de la demanda i a la fidelització dels segons residents i excursionistes. També ha comentat que s’està treballant en el desenvolupament del Pla Estratègic de Turisme d’Esports de Platja. De fet, el vídeo d’esports de platja és una de les primeres accions que es du a terme dins d’aquest pla estratègic.Tenint en compte aquestes línies d’actuació i l’actual situació de pandèmia, s’han triat activitats a l’aire lliure i que es poden realitzar en grups bombolla per a iniciar la promoció.

Temas

Comentarios

Lea También