Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torredembarra reconeix els seus talents musicals

Lliurament de guardons del V Premi d'Interpretació Joaquim Gallofré Roig

Diari de Tarragona

Whatsapp
Després del concert hi va haver un petit recital. FOTO: Anna F.

Després del concert hi va haver un petit recital. FOTO: Anna F.

La Sala Cal Maiam va acollir a principis de juliol el lliurament de premis i concert dels guanyadors del V Premi d’Interpretació Musical Joaquim Gallofré Roig. Aquest guardó l’organitza i patrocina la Regidoria d’Educació, amb la participació de l’Escola Municipal de Música. Són participants directes d’aquest guardó tot l’alumnat menor d’edat de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra matriculat durant el curs 2016-2017.

Els guanyadors dels premis darrera les autoritats, a la sala Cal Maiam. FOTO: Anna F. 

En la Modalitat A (superació de programa d’estudis amb bona nota), van resultar guanyadors amb un premi de 75 € cadascú i diploma acreditatiu: Roger Garcia Doncel (guitarra), Bernat Pitarch Castellà (guitarra) i Phoebe Iglesias Cividanes (flauta travessera).

Phoebe Iglesias va rebre dos premis, a la creativitat i a les excel·lents notes del curs. FOTO: Anna F.

En la Modalitat B (premi a l’esforç i treball), van resultar guanyadors amb un premi de 50 € cadascú i diploma acreditatiu: Violant Colomer Pujol (flauta), Roger Garcia Doncel (guitarra) i Bernat Pitarch Castellà (guitarra).

En la Modalitat C (premi a la creativitat musical), van resultar guanyadors amb un premi de 50 € cadascú i diploma acreditatiu: Laura García Martín (piano), Quimei Espósito Valiente (guitarra), Phoebe Iglesias Cividanes (flauta travessera) i Alejandro García Martín (piano).

Cal Maiam estava ple de gom a gom per aquest certamen musical. FOTO: Anna F.

Temas

Comentarios

Lea También