Torredembarra reconeix els seus talents musicals

Lliurament de guardons del V Premi d'Interpretació Joaquim Gallofré Roig

21 julio 2017 10:37 | Actualizado a 21 julio 2017 10:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Sala Cal Maiam va acollir a principis de juliol el lliurament de premis i concert dels guanyadors del V Premi d’Interpretació Musical Joaquim Gallofré Roig. Aquest guardó l’organitza i patrocina la Regidoria d’Educació, amb la participació de l’Escola Municipal de Música. Són participants directes d’aquest guardó tot l’alumnat menor d’edat de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra matriculat durant el curs 2016-2017.

En la Modalitat A (superació de programa d’estudis amb bona nota), van resultar guanyadors amb un premi de 75 € cadascú i diploma acreditatiu: Roger Garcia Doncel (guitarra), Bernat Pitarch Castellà (guitarra) i Phoebe Iglesias Cividanes (flauta travessera).

En la Modalitat B (premi a l’esforç i treball), van resultar guanyadors amb un premi de 50 € cadascú i diploma acreditatiu: Violant Colomer Pujol (flauta), Roger Garcia Doncel (guitarra) i Bernat Pitarch Castellà (guitarra).

En la Modalitat C (premi a la creativitat musical), van resultar guanyadors amb un premi de 50 € cadascú i diploma acreditatiu: Laura García Martín (piano), Quimei Espósito Valiente (guitarra), Phoebe Iglesias Cividanes (flauta travessera) i Alejandro García Martín (piano).

Comentarios
Multimedia Diari