Tradicional romiatge a Mas Calvó de Vila-seca

Aquest diumenge al migdia hi haurà la Missa en honor a Sant Bernat Calvó, durant la qual es cantaran els Goigs, a càrrec d’exalumnes del Conservatori de Música de Vila-seca, amb acompanyament de piano. Posarà punt i final a la festivitat l’actuació de l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina a la 1 del migdia.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El ministro de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones, José Luis Escrivá.foto: efe

El ministro de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones, José Luis Escrivá.foto: efe

En commemoració a la Festivitat de Sant Bernat Calvó, aquest diumenge 24 d'octubre es farà el tradicional romiatge a Mas Calvó. Concretament a les 12.00 h hi haurà la Missa en honor a Sant Bernat Calvó, durant la qual es cantaran els Goigs, a càrrec d’exalumnes del Conservatori de Música de Vila-seca, amb acompanyament de piano. Posarà punt i final a la festivitat l’actuació de l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina a la 1 del migdia.

Com cada any, per tal de poder arribar a Mas Calvó el 24 d'octubre, hi haurà un servei de transport gratuït des de la Pineda (a la plaça de Manuel de Falla), a Vila-seca (a l’avinguda de Ramon d'Olzina, davant del Parc de la Riera) i a la Plana (a la parada de bus del carrer del Camí dels Morts).

L'acte serà organitzat per la Fundació Privada Bernat Calvó, la Parròquia de Sant Esteve i l'Ajuntament de Vila-seca.

Temas

Comentarios

Lea También