Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Trenta afectats per un brot de gastroenteritis en un hotel de Calafell

L'Agència de Salut Pública ha pres mostres dels aliments per analitzar el possible origen

ACN

Whatsapp

L'Agència de Salut Pública està investigant un brot de gastroenteritis que ha afectat entre 25 i 30 persones d'un grup de gent gran que s'allotjava a l'Hotel Miramar de Calafell (Baix Penedès), segons han confirmat a l'ACN fonts del Departament de Salut. Els casos es van donar entre el passat dissabte i aquest dilluns, tots van ser de caràcter lleu i no hi ha cap persona ingressada. L'Agència de Salut Pública ha recollit mostres dels aliments a l'hotel i està analitzat els processos de manipulació per tal de trobar el possible origen d'aquesta infecció vírica. A més, s'estan fent enquestes epidemiològiques als afectats per saber què van menjar i quan es van començar a trobar malament.

L'Agència de Salut Pública compararà els resultats de les anàlisis dels aliments amb les afectacions a les persones per tal d'esbrinar i aïllar l'origen d'aquesta infecció vírica. Salut ja ha alertat però que faran falta uns dies per concloure auqesta investigació.

Els afectats són persones que formen part d'un grup de la tercera edat que s'allotjava en aquest hotel de Calafell. Es dóna la circumstància que cap d'elles és de Tarragona.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También