Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tres penedesencs, guanyadors de l’Olimpíada de Biologia

Francesc Xavier Capella i Guillem Sans estudien a l’institut de l’Arboç i Marina López, a l’institut Andreu Nin del Vendrell

Diari de Tarragona

Whatsapp
D'esquerra a dreta la degana de Química Yolanda Cesteros, Francesc Xavier Capella, primer classificat, i Guillem Sans, segon, amb els diplomes, i els professors Santi García Vallvé, Miquel Mulero i Raúl Beltran.

D'esquerra a dreta la degana de Química Yolanda Cesteros, Francesc Xavier Capella, primer classificat, i Guillem Sans, segon, amb els diplomes, i els professors Santi García Vallvé, Miquel Mulero i Raúl Beltran.

Francesc Xavier Capella i Guillem Sans, de l’institut de l’Arboç del Penedès, i Marina López, de l’institut Andreu Nin del Vendrell, han estat, per aquest ordre, els tres primers classificats de la prova teòrica de l’Olimpíada de Biologia a la seu de Tarragona.

Van participar a l’Olimpíada 83 alumnes de 26 centres de secundària de les comarques de Tarragona, que va tenir lloc el dissabte 3 de febrer a la Facultat de Química al campus Sescelades, organitzada pel professorat del Departament de Bioquímica i Biotecnologia.

Al llarg del matí, a més de fer la prova, els assistents van poder prendre part en activitats organitzades per les facultats de Química i d’Enologia: el taller “Els sentits i les molècules del vi”, que va conduir Antoni Sànchez i va incloure un petit tast de vins, per al professorat i acompanyants; i la xerrada d’informació sobre els graus de Biociències ofertats a la URV, per a tothom.

L’Olimpíada de Biologia té l’objectiu d’estimular i implicar els estudiants de segon curs de batxillerat en la temàtica de la Biologia.

Consisteix en una prova teòrica, que es va fer de forma simultània a cinc universitats de Catalunya el mateix dia, i una prova pràctica que es farà el proper 7 de febrer a la Universitat de Barcelona en la que podran participar els 20 millors classificats de tota Catalunya de la prova teòrica.

Els resultats dels guanyadors i finalistes, així com el lliurament de premis d’aquesta edició, es notificaran en un acte solemne el 16 de febrer a les 19 hores a la seu de l’lnstitut d’Estudis Catalans.

Temas

Comentarios

Lea También