Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Vandellòs

Una vintena d’actes per celebrar la Festa de la Germandat de Vandellòs

Totes les propostes són gratuïtes i estan organitzades  per diverses entitats locals i pel consistori conjuntament

 

Diari de Tarragona

Whatsapp

La Festa de la Germandat de Vandellòs, que se celebrarà de l’11 al 13 de maig, constarà d’una vintena d’actes gratuïts, per a tots els públics.

Entre aquests, destaca la presentació del llibre L’enllumenat elèctric al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. L’Energia de Vandellòs, 1928-1945, editat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i per l’editorial Cossetània, a càrrec de l’autor, Joan Vernet i Borràs, el divendres a les 19h.

També destaca el concert de Sixtus, un dels grups de versions més festius amb més projecció de Catalunya, de divendres, a les 00 hores; «La Cagada del Ruc», l’original concurs que han organitzat els joves per dissabte a les 17h.

En la festa d’enguany no hi faltaran tampoc els actes tradicionals, com són el Pal ensabonat, la venda de coques de la Germandat, les misses, les sardanes, les cucanyes, la tirada al plat local, una actuació infantil.

Tampoc la recaptació anual de la Lliga Contra el càncer i les cercaviles (la de diumenge a les 11h, amb els Capgrossos de Vandellòs i els Trabucaires del Comú de Vila-seca; i la de diumenge a les 18h, amb RINGO RANGO). Més detalls de la programació a: www.vandellos-hospitalet.cat

A banda de remarcar aquests actes, la regidora de Festes, Elidia López, ha ressaltat la implicació dels veïns i entitats del poble en la preparació de la festa. “Més d’una desena d’entitats ha participat en l’organització, la qual cosa és d’agraïr i de reconèixer. Realment, aquesta és una festa de la germandat”, ha afirmat la regidora

Temas

Comentarios

Lea También