Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Unes 2.500 persones visiten el Parc de Nadal d’Altafulla

L’atracció del Super Bigotis, el tobogan gegant, ha estat el que més han valorat els infants

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una de les novetats en aquesta edició que ha valorat més el públic infantil ha estat el Super Bigotis, un tobogan gegant inflable.

Una de les novetats en aquesta edició que ha valorat més el públic infantil ha estat el Super Bigotis, un tobogan gegant inflable.

El Parc de Nadal d’Altafulla, que enguany complia la setena edició, ha acabat tres dies d’obertura al Pavelló Municipal amb un èxit de públic indiscutible.

Unes 2.500 persones, segons l’organització, han passat pel parc que ha comptat amb un ampli ventall d’atraccions inflables per a la canalla, així com tallers i activitats diverses.

La regidora de Festes, Montse Castellarnau, ha fet una valoració molt positiva de l’edició d’enguany en què només ha lamentat que no poguessin comptar amb les unitats mòbils d’Ambulàncies i Bombers de la Generalitat perquè van haver d’efectuar diferents sortides d’emergència.

Una de les novetats en aquesta edició que ha valorat més el públic infantil ha estat el Super Bigotis, un tobogan gegant inflable que ha estat el gaudi per excel·lència de la canalla.

La regidora de Festes ha agraït la col·laboració de la Brigada Municipal, la Policia Local, present també en el parc, i d’altres entitats i particulars per convertir el Parc de Nadal en un referent a la comarca. L’entrada del parc durant els tres dies ha estat lliure.

Temas

Comentarios

Lea También