Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vandellòs i l’Hospitalet es promociona a Lleida

Ha tingut stand a la Fira Petitàlia (de caràcter familiar) i ha participat per segon any consecutiu

Diari de Tarragona

Whatsapp

Per segon any consecutiu, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat a conèixer els seus atractius turístics a la fira Petitàlia (La gran fira familiar), que enguany s’ha celebrat conjuntament amb la 5a edició del Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya (STM) els dies 17 i 18 de març al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

Amb la participació en aquesta 12a edició de la fira, la Regidoria de Turisme ha volgut promocionar el municipi com a destinació familiar i captar aquest tipus de públic, les famílies, que busca tranquil·litat, bons serveis i activitats per gaudir amb els infants.

Precisament, el que més interès va despertar a la fira van ser “les platges del municipi, de poca fondària, sorra fina i aigües transparents; i les activitats per a fer en família, com ara les rutes de caiacs i les visites guiades”, segons ha explicat la regidora de Turisme, Elidia López, que va ser-hi present.

La regidora ha fet una valoració positiva d’aquesta acció promocional que s’ha dut a terme a Lleida, una demarcació propera i ben comunicada amb Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

“En vista del volum de gent que va aplegar l’any passat aquest certamen i que va interessar-se per la nostra destinació, vam decidir repetir  enguany l’experiència i tornar a prendre-hi part  un altre cop amb un estand propi. Hem tornat novament satisfets d’haver assistit a aquest esdeveniment, que segons ha informat la Fira de Lleida, ha reunit prop de 16.000 visitants”.

Els sectors representats a Petitàlia han estat: la preparació al part, la criança i la salut, els productes infantils i la puericultura, les llars d’infants i les ludoteques, els col·legis i l’educació infantil, les escoles d’idiomes i música, les activitats extraescolars i esportives, les activitats d’estiu i les colònies, els càmpings i les vacances familiars, el turisme i les activitats en família i els jocs i les activitats de lleure.

Comentarios

Lea También