Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vegetació invasora en una riera de Cambrils

La canya americana havia colonitzat tot aquest sector del Regueral. L'ACA ha netejat el tram afectat.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El tram de llera netejada a la riera del Regueral de Cambrils.

El tram de llera netejada a la riera del Regueral de Cambrils.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha dut a terme els treballs de manteniment i conservació de lleres en un tram de 1.300 metres de la riera del Regueral, al seu pas pel terme municipal de Cambrils, a la comarca del Baix Camp.

L’actuació, realitzada en un tram de llera situat fora de zona urbana, ha tingut un cost superior als 10.700 euros i ha consitit en la retirada de vegetació invasora, principalment canya americana, la qual havia colonitzat totalment la secció de desguàs del barranc.

També s’han retirat els arbres morts o susceptibles de caure a la llera i els residus urbans que s’han trobat i que suposaven un obstacle a la circulació de l’aigua.

treballs, per tant, han permès garantir la circulació de l’aigua, minimitzant el risc d’inundacions en cas d’avingudes. Amb la retirada de vegetació invasora també s’afavoreix al creixement i proliferació d’espècies vegetals autòctones.

Temas

Comentarios

Lea También