Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vila-seca, punt de trobada de les dones del Tarragonès

Jordi Cabré

Whatsapp
Prop de 150 dones van assistir aquest dijous a la trobada comarcal a Vila-seca.

Prop de 150 dones van assistir aquest dijous a la trobada comarcal a Vila-seca.

Vila-seca va donar la benvinguda dijous al matí a més del centenar de dones que van participar en la vintena Trobada de Dones del Tarragonès,  i en la commemoració alhora del 10è aniversari del Casal de la Dona de Vila-seca.

La trobada va començar al Jardí del Castell de Vila-seca amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, qui ha felicitat a totes les dones i ha recordat  que el paper de la dona és molt rellevant i vital a la societat.

Acompanyat de les regidores Lucía Teruel i Esmeralda Núñez i del regidor Josep Toquero van gaudir d’un esmorzar i poc després les participants provinents de diverses poblacions del Tarragonès, van fer una visita cultural als diferents edificis històrics del municipi.

Posteriorment, han visitat el celler Clos Barenys, on gaudeixen d’un dinar de germanor al Restaurant L’Orangerie. Acabat el dinar, tindran lloc els parlaments i l’homenatge a les sòcies de més de 85 anys, la celebració de l’aniversari amb el repartiment d’obsequis i, finalment, ball per tothom.

L’acte ha estat organitzat pel Casal de la Dona de Vila-seca, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Institut Català de les Dones.

Temas

Comentarios

Lea También