X. Pérez Esquerdo dóna el tret de sortida a la Festa Major del Camí

Avui se celebra un dels plats forts d´aquesta festivitat: la 24a edició de la Nit del Foc amb el correfoc nocturn i la tradicionalencesa del foc a la plaça del Setge

19 mayo 2017 21:54 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cambrils va donar ahir el tret de sortida a la seva Festa Major de la Mare de Déu del Camí amb la cercavila del pregó, en què van participar els timbalers del municipi, el bestiari festiu, la Farnaca i la Galera. La cercavila va ser l’espectacle abans del plat fort de la nit: el pregó de la Festa Major. L’encarregat de pronunciar-lo va ser el periodista d’entreteniment Xavier Pérez Esquerdo, que és un cambrilenc de sang per part dels seus dos pares.

El comunicador va recitar el pregó en una plaça de l’Ajuntament plena, on totes les generacions de Cambrils es van trobar per presenciar de primera mà l’acte que donava l’inici oficial de la seva Festa Major. El concert del grup de folck català Germà Negre va ser ajornat.

Aquesta nit, a les 22.30 hores, les diferents colles que participen en el correfoc ho podran donar tot en els carrers de la vila per on els més petits hauran passat, a les sis de la tarda, amb el seu correfoc infantil. En finalitzar, a la plaça del Setge, tindrà lloc l’Encesa final pels Diables i l’espectacle pirotècnic. Després la festa continuarà al Parc del Pinaret amb la Ghetto Orquestra.

Comentarios
Multimedia Diari