Aclariment: avui no ha desaparegut cap nen a l'Hospitalet de l'Infant

El 'Diari' adverteix d'una notícia que està corrent per les xarxes socials que fa referència a uns fets succeïts (i resolts) fa més d'un any i mig

19 mayo 2017 20:57 | Actualizado a 24 diciembre 2019 21:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La notícia de la presumpta desaparició d'un nen d'onze anys a l'Hospitalet de l'Infant el mes de febrer de 2014 ha corregut molt per les xarxes soxials aquest dimarts, més d'un any i mig després dels fets i quan el menor ja fa temps que va ser trobat. Det fet, el nen va estar desaparegut aproximadament un dia, després que un ampli dispositiu de recerca el trobés i el tornés amb la seva família. 

Curiosament, per motius que el 'Diari' desconeix, algú ha compartit aquest dimarts a Facebook la notícia de la desparició que forma part de l'hemerotecta digital de www.diaridetarragona.com. A partir d'aquí, i segurament amb la millor de les intencions, altres usuaris han compartit la notícia tant en aquesta xarxa social com en d'altres (Twitter, per exemple). Tanmateix, ningú s'estava fixant en la data de la notícia, o directament la compartien sense entrar a llegir-la. 

Un cop detectat l'augment de visites en aquest continguit del 'Diari', i entenent que la difusió del contingut un dia com avui pot dur a confusions a qualsevol usuari que no es fixi en la data de la publicació -com és molt habitual-, considerem que és la nostra obligació informar d'aquest curiós afer, amb l'objectiu de prevenir perjudicis per a les persones afectades i per tal que imperi la calma en el seu entorn. 

Gràcies per difondre aquest aclariment, sobretot entre persones que us hagin pogut fer arribar aquesta informació "mal" entesa. 

 

Comentarios
Multimedia Diari