Adjudicada la construcció de la rotonda de l'antiga N-340 a Torredembarra

Es farà un procés participatiu per triar l'enjardinament

19 mayo 2017 17:40 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Torredembarra ha adjudicat les obres de construcció d’una rotonda a la cruïlla del passeig de Miramar i el carrer dels Pescadors per un import total de 48.000 € sense IVA (58.080 € IVA inclòs) i un termini d’execució de 40 dies a l’empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras, SA (AFICSA). Aquesta serà la primera obra que es dugui a terme dins de la subvenció atorgada per l’Estat a l’arranjament de l’antiga N-340 per reconvertir-la en via urbana.

La regidora d’Urbanisme de Torredembarra, Clara Solivellas, ha explicat que tot i que fa anys que es va dur a terme el desdoblament de la N-340 al seu pas pel municipi i que es va obtenir una subvenció de 765.569,21 € de l’Estat per a la seva reconversió, els governs anteriors no havien executat cap obra i hi havia el perill de perdre aquest ajut econòmic. Per garantir, doncs, la subvenció, el govern de Torredembarra ha optat per iniciar la reconversió en fases.

L’execució del projecte de les obres de la rotonda a la cruïlla del passeig de Miramar i el carrer dels Pescadors va sortir a licitació per un total de 63.543,46 € (sense IVA) amb un termini d’execució de dos mesos, i s’hi van presentar un total de cinc empreses.

Paral·lelament, la Regidoria d’Urbanisme i l’àrea de Participació Ciutadana treballen en un procés participatiu perquè la ciutadania triï el model d’enjardinament de la futura rotonda. S’han dissenyat diferents models que es posaran a votació ciutadana. La presentació del procés participatiu tindrà lloc el pròxim 10 de novembre, a les 19 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Oportunament, es durà a terme la convocatòria ciutadana.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari