CaixaBank i la FEHT renoven el seu acord per seguir impulsant el sector turístic

L’entitat financera posa a disposició dels socis de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona una oferta de productes en condicions avantatjoses per impulsar i dinamitzar el sector turístic de la província.

08 octubre 2021 13:40 | Actualizado a 12 octubre 2021 10:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

CaixaBank i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, han signat la renovació del conveni de col·laboració que posa a l’abast de tots els membres de la Federació i socis de les associacions integrants de la mateixa, una línia específica de finançament. Aquesta activació de la línia de crèdit té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector hoteler, del càmping i dels apartaments turístics de les comarques tarragonines i inclou, a més, una àmplia oferta de serveis i productes financers en condicions avantatjoses, dissenyats exclusivament tenint en compte les necessitats del sector turístic.

L’acord ha estat subscrit per la presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Berta Cabré, i el director comercial d’empreses de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Antonio Asensio. La signatura ha tingut lloc a la seu de de la FEHT al Parc Científic i Tecnològic del Turisme i Oci de Vilaseca. El conveni de col·laboració preveu avantatges per als socis en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i finançament.

El director comercial d’empreses de CaixaBank, Antonio Asensio, ha reiterat el compromís de l’entitat financera, a través de la seva línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, amb el sector turístic i hoteler de la província tot destacant “la contribució de l’entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, Berta Cabre, ha destacat l’interès que per als socis de la Federació tenen els productes financers en les condicions establertes al conveni de col·laboració, en la mesura en que pot ajudar a potenciar l’activitat econòmica del sector que en definitiva acaba contribuint en el foment del dinamisme del territori.

Amb aquest acord, CaixaBank torna a posar de manifest que vol continuar sent una peça clau en la recuperació d'aquest sector fonamental per al país, facilitant la concessió de crèdit i donant suport a les seves necessitats específiques.

Comentarios
Multimedia Diari