Cap de setmana de bona música a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Aquest vespre hi ha el concert d'Stefano Palatchi. Diumenge arriba l'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre.

10 noviembre 2017 17:30 | Actualizado a 10 noviembre 2017 17:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Stefano Palatchi.Aquest vespre i diumenge dia 12, l’Auditori Josep Carreras acollirà dos concerts en el marc de la programació de la present temporada de tardor.

En primer lloc, avui a les 9 del vespre, tindrà lloc el concert d’Stefano Palatchi, guanyador d’un Latin Grammy i propietari d’una veu elegant i poderosa.

Palatchi, que ha desenvolupat la seva carrera artística en importants coliseus operístics, des del Liceu de la seva Barcelona natal fins a la Metropolitan Opera de Nova York, ha consolidat la seva reeixida carrera com a cantant d'òpera sobre una admirable vocació teatral, un timbre exquisit i les seves facultats expressives aplaudidesddStefano Palatchi.Stefano Palatchi.xStefano Palatchi.

Va debutar fa tres dècades al Gran Teatre del Liceu, on ha participat a centenars de representacions i on és especialment estimat pel públic.

D’altra banda, el diumenge 12 de novembre a les 7 de la tarda tindrà lloc el concert de l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre, dirigida per Jordi Bonilla i amb Ivan Launes com a concertino.

El projecte de l’Orquestra de les Terres de l’Ebre (OSTE) neix d’una iniciativa a càrrec de diversos músics que es proposa com a finalitat crear un espai on reunir intèrprets professionals, estudiants i afeccionats dins d’una orquestra simfònica que dona cabuda a la necessitat de Música de les nostres terres; focalitzada en la interpretació del gran repertori, l’orquestra presenta les seccions de corda, vent i percussió completes.

L’actual producció ara presentada a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca és ja l’onzena que l’OSTE ha dut davant del públic, una incipient trajectòria basada en l’aspiració a portar a terme un treball rigorós que aporta un progrés i una satisfacció a cadascun del músics integrants.

Comentarios
Multimedia Diari