Concurs de poesia de Roda de Berà

L'edició d'enguany serà la quarta edició del certamen de poesia

07 julio 2021 11:05 | Actualizado a 07 julio 2021 11:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La regidoria de Festes de l’Ajuntament, dins del programa de la Festa Major de Sant Bartomeu, ha convocat el quart Concurs de Poesia de Roda de Berà amb els objectius de promoure la cultura i l’afició a la poesia en la seva faceta més creativa, i donar a conèixer l’obra dels participants.

Hi podrà participar qualsevol persona major de 18 anys que presenti la seva obra, de tema lliure, a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, abans del 10 d’agost.

La presentació i la lectura de les poesies participants, així com l’anunci del nom del guanyador o guanyadora, es farà en un acte públic el 22 d’agost, a les 20 hores, a la plaça dels Pins. Durant aquest mateix acte es presentarà el nou número de la miscel·lània rodenca BOI, del Centre d’Estudis Rodencs, es lliurarà el premi al guanyador del concurs de portada del llibret de la Festa Major, i els assistents gaudiran d’un concert de la tarragonina Anna d’Ivori i la seva banda.

El jurat estarà presidit per Teresa Ferré, regidora de Cultura i Festes, i format per persones vinculades al món cultural de Roda de Berà.

La millor poesia serà premiada amb 150 euros, i la segona amb 50 euros. També es lliurarà un accèssit.

En cas que amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 la Festa Major hagués de quedar suspesa, el concurs quedaria anul·lat.

Comentarios
Multimedia Diari