Desfilada de moda a Salou aquesta nit a les 22 hores

Una espectacular pasarel·la de mes de 50 metres s’ha instal·lat a l'Espigó del Moll de la platja de Llevant.

01 julio 2017 10:29 | Actualizado a 01 julio 2017 10:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Desfilada Salou de Moda 2017 es una activitat organitzada per la Regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, de l'Ajuntament de Salou i coordinada per MSM models by Magda Simó. La pasarel·la Salou de Moda, que tindrà lloc aquesta nit a partir de les 22h, donarà el tret de sortida a la campanya de moda de l'estiu a Salou.

Es tracta d’un esdeveniment espectacular que compta amb la participació de 13 firmes comercials que presentaran moda d'estiu de dona, home, jove, infantil, bany, festa i nit… moda per a totes les edats en un acte apte per a tots els públics que aplega més de mil espectadors asseguts en cadira, i centenars de curiosos.

Una passarel·la espectacular com poques de més de 50 metres de llargada a diferents nivells, més de 60 models, i on en una hora de durada es podran veure més d'un miler de peces de roba i complements de moda amb la novetat que aquest any Salou de Moda introdueix el See Noy Buy Now, es a dir que al finalitzar la desfilada tota la moda que s'hi haurà vist es podrà adquirir immediatament a la zona del Summer Market situada al costat de la passarel·la, al mateix passeig, tal i com ja fan les grans firmes comercials mundials.

La posta en escena comptarà amb diverses pantalles de projecció de gran format on es podrà veure la desfilada en directe i transmetre en temps real qualsevol petit detall al públic assistent. La música, la llum i el so no hi faltaran, junt amb una posada en escena àgil i dinàmica que permetrà veure les col·leccions de moda de les firmes salouenques en la pasarel.la ubicada a l’Espigó del Moll el dissabte a partir de les 22 hores.

Comentarios
Multimedia Diari