Dos detectors de temperatura del reactor de la central Vandellòs II es troben inoperatius

La incidència no ha tingut conseqüències per a les persones ni per al Medi ambient i recorda que la planta es troba operant amb normalitat

19 mayo 2017 17:36 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos detectors de temperatura del reactor de la central Vandellòs II es troben inoperatius després que el seu temps de resposta se situï per sobre de l'establert en les especificacions tècniques de funcionament (ETF) de la central, segons ha informat en un comunicat aquest divendres l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II.

ANAV, que aquest dijous ha notificat la incidència al Consell de Seguretat Nuclear, ha assenyalat que després de realitzar-se les proves periòdiques de comprovació dels temps de resposta dels mecanismes de parada automàtica del reactor s'ha detectat que el temps de reacció de dos dels detectors és de 5,3 i 5,4 segons, lleugerament superior als 5 segons estipulats per les ETF.

Després d'aquesta incidència, la central realitza una intervenció en els sensors per poder garantir el seu funcionament. Segons ANAV, la incidència no ha tingut conseqüències per a les persones ni per al Medi ambient i recorda que la planta es troba operant amb normalitat.

 

Comentarios
Multimedia Diari