Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El PP escull candidat per al 28M de Creixell

  Jaime Serret ha estat regidor en el darrer mandat i ha format part de l’equip de govern els darrers 3 anys

  31 enero 2023 17:02 | Actualizado a 31 enero 2023 17:06
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El Partit Popular de Creixell (PP) tindrà com a candidat a les properes eleccions municipals del 28M a Creixell a Jaime Serret. Així ho ha decidit el comitè electoral del Partit Popular de Catalunya reunit el passat dijous 26 de gener.

  Jaime Serret ja va ser cap de llista del PP de Creixell a les municipals de 2019 a on aquesta formació política va obtenir 2 regidors amb el 17,66% dels vots emesos, millorant els resultats del 2015 i consolidant-se com a tercera força política del consistori, després de JUNTS i del PSC.

  Jaime Serret ha palesat avui el seu agraïment la confiança que ha rebut del Comité Electoral Provincial del partit a Tarragona així com també al president del Partit Popular de Catalunya Alejandro Fernández.

  A les darreres eleccions del 2019 Serret va ser escollit regidor. Però per discrepàncies amb la Junta Local i la Junta Provincial, va decidir marxar del partir i ha estat els 3 darrers anys del mandat treballant com a regidor no adscrit de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Creixell.

  Actualment Jaime Serret és el regidor delegat de les àrees de comerç i de serveis dins de l’equip del Govern Municipal de l’alcalde Jordi Llopart.

  Serret manifesta que sempre ha tingut les seves idees molt clares i mai ha abandonat la seva ideologia ni els principis del Partit Popular.

  Jaime Serret no vol anar en contra de ningú i la seva intenció i motivació és la de treballar de tot cor pel seu municipi de Creixell. El municipalisme és la base de la seva actuació: treballar per a tots els creixellencs i creixellenques sense excepció.

  El líder dels populars creixellencs ha agraït la confiança que li ha fet el Partit Popular.

  Comentarios
  Multimedia Diari