Josep Sáez, Elena Bernad i Gourmettendo s’enduen el concurs de fotografia 2.0 de la #garrofa 2017 d'Altafulla

La situació política ha marcat les Jornades Gastronòmiques on s’han repartit uns 800 menús, una baixada del 18% respecte l’anterior edició.

07 noviembre 2017 20:09 | Actualizado a 07 noviembre 2017 20:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els perfils a Twitter de Josep Sáez i Elena Bernad, i el perfil a Instagram Gourmetteando, han estat els guanyadors del concurs de fotografia 2.0 a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram amb l’etiqueta #garrofa2017, que un any més s’ha organitzat en el decurs de les Segones Jornades Gastronòmiques de la Garrofa d’Altafulla.

Els comensals havien de captar imatges amb els menús que anaven a degustar i penjar-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #garrofa2017.

De totes les rebudes, se n’han escollit tres, per la seva originalitat i disposició als plats. La imatge de Josep Sáez correspon a l’ “amanida de bacallà fumat i fesolets amb toc “El mercadet”, del restaurant El Mercadet; la d’Elena Bernad, fa referència al “diamant de xocolata madurat amb rom de canya “añejo” i galeta de garrofa”, del restaurant Les Bruixes de Burriac, a l’Hotel Gran Claustre, i la de Gourmetteando, correspon al “caneló de pasta de garrofa amb cua de bou, pasta fresca de garrofa, tomàquet, albergínia, pinyons i herbes fresques, de l’Hotel Altafulla Mar.

Es dóna la curiositat que aquest darrer perfil, Gourmetteando, és el d’un grup d’amigues que els uneix la passió per la gastronomia, i que tenen com a únic objectiu, gaudir dels plats que s’ofereixen en diferents jornades gastronòmiques.

Tots tres perfils seran obsequiats amb un àpat per a dues persones en un dels restaurants participants de les jornades.

Uns 800 menús de garrofa, repartits en deu restaurants

Tot i fer una valoració positiva d’aquesta desena edició i segona de la garrofa, el regidor de Comerç, Jaume Sànchez, ha avançat que enguany s’han repartit un 18 % menys de menús respecte l’edició anterior.

Aquesta baixada, segons ha explicat, s’atribueix a la situació política que viu Catalunya, i també al menor número de restaurants participants.

Amb tot, les xifres són positives, ja que han generat uns ingressos de més de 24.000 euros per als restaurants participants, més enllà d’altres serveis no vinculats a la garrofa que s’hagin pogut realitzar.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari