Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’AFACD rep el suport de la Fundació “la Caixa” per millorar l’atenció al Centre de Dia les Orenetes

La col·laboració permetrà rehabilitar el mobiliari del Centre de Dia les Orenetes, situat al recinte de la Casa Sant Josep

28 junio 2022 18:06 | Actualizado a 28 junio 2022 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació de Familiars d’Alzheimer de la Costa Daurada (AFACD) ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, amb una aportació de 3.000 euros, per a millorar l’atenció al Centre de Dia les Orenetes gràcies al projecte “Vivir como en casa”.

Gràcies a la col·laboració, l’Associació de Familiars d’Alzheimer de la Costa Daurada podrà continuar amb la rehabilitació del mobiliari del Centre de Dia les Orenetes, situat al recinte de la Casa Sant Josep. La rehabilitació del mobiliari permetrà millorar el benestar de la gent gran usuària del centre de dia i de l’àrea de respir.

A la signatura del conveni hi han assistit per part de CaixaBank la Sra. Ana Buqueras, Gestora de Banca d’Institucions a Tarragona, i per part de l’Associació de Familiars d’Alzheimer Costa Daurada, la presidenta, Carmen Barros, i la directora, María Lozano.

Segons ha explicat la presidenta de l’Associació, Carmen Barros, “es tracta d’una injecció, tant econòmica com moral, per poder tirar endavant el nostre projecte de Centre de dia “Vivir como en casa”.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Comentarios
Multimedia Diari