Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Ajuntament de Cambrils impulsa l’ocupació juvenil a través de Singulars

16 mayo 2022 10:36 | Actualizado a 16 mayo 2022 10:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El projecte ofereix orientació laboral personalitzada gratuïta a un total de 15 joves d’entre 16 i 29 anys

El Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils ofereix orientació laboral personalitzada gratuïta a un total de 15 joves d’entre 16 i 29 anys a través del projecte Singulars per fomentar l’ocupació juvenil. L’orientadora treballa amb sessions individuals i grupals temes com l’autoconeixement, la definició del seu objectiu laboral, les eines necessàries en la recerca de feina, els canals o els diversos processos de selecció que es poden trobar. A més, també es fan visites culturals i a empreses del territori, per tal d’enfortir el vincle dels i les participants amb l’entorn.

D’altra banda, aquest mes de març s’ha iniciat el certificat de professionalitat d’Operacions bàsiques de cuina de 350 hores de durada a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. En aquesta formació hi podien optar els participants que reben orientació a través dels Ajuntaments de Cambrils i l’Hospitalet o bé del Consell Comarcal del Baix Camp. L’objectiu del curs, que inclou un període de pràctiques en empreses del sector, és apropar al jovent el coneixement del producte local i de quilòmetre 0 a través de la cuina de proximitat.

La regidora d’Educació, Igualtat i Polítiques Actives d’Ocupació, Ingrid Duch, es va desplaçar dijous passat a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils per saludar al grup de joves que està cursant aquest certificat de professionalitat. A la visita també hi van participar el regidor d’Empresa i Ocupació de Reus, Carles Prats; la regidora de Promoció Econòmica de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, María José Gómez; el gerent d’IDETSA, Joan Ramón Benaiges, i el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme, Jorge Gómez, a més de la responsable del departament d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de Cambrils, Hortènsia Grau; les orientadores Lorena Macías (Cambrils) i Raquel Agorreta (IDETSA) i la docent de l’Escola Salomé del Olmo.

El nou projecte Singulars “Posant en valor el territori i la innovació al Baix Camp”, que s’emmarca dins la Garantia juvenil, és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, que es porta a terme a partir del treball conjunt de cinc entitats públiques de la comarca: Idetsa (l’empresa municipal de desenvolupament econòmic de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant), l’Ajuntament de La Selva del Camp, l’Ajuntament de Cambrils, el Consell Comarcal del Baix Camp i Mas Carandell, que coordina el projecte.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

D’altra banda, aquest mes de març s’ha iniciat el certificat de professionalitat d’Operacions bàsiques de cuina a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Foto: Cedida

Comentarios
Multimedia Diari