Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Ajuntament de Cambrils lliura els diplomes a 36 joves Agents de Salut

| Actualizado a 11 mayo 2022 10:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest curs s’han ampliat les hores dedicades a temes de sexualitat i salut mental, d’acord amb les necessitats de la pandèmia

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, Natàlia Pleguezuelos, va lliurar els certificats de formació de la quarta edició del projecte Agents de Salut el passat dilluns 9 de maig. Aquest curs s’han ampliat les hores dedicades a temes de sexualitat i salut mental, en base a les necessitats detectades durant la pandèmia, a més a més de comptar amb material dissenyat exclusivament pel projecte.

El programa es du a terme en col·laboració amb l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils i es dirigeix a joves estudiants entre 2n d’ESO i 2n de BAT, cicles formatius i PTT’s del municipi. Aquesta quarta edició ha comptat amb 59 persones joves interessades a ser Agents de Salut, de les quals 36 han obtingut el certificat de formació per haver assistit a totes les sessions.

Enguany el projecte finalitzarà amb la participació de bona part del grup d’Agents de Salut al Punt SexeSentit, que s’instal·larà a la Fira Multisectorial de Cambrils els propers dies 3, 4 i 5 de juny. El Punt, dirigit per joves Agents de Salut, comptarà amb material i contingut molt variat sobre prevenció de violències i agressions sexuals, sensibilització sobre malalties de salut mental i prevenció de consum de tòxics.

La iniciativa Agents de Salut consisteix en la creació d’un grup de joves dels diferents instituts del municipi que, de manera voluntària, s’ofereixen a ser referents en l’àmbit escolar de temes clau com la sexualitat i afectivitat, l’assetjament escolar i la prevenció en el consum de tòxics.

El programa es dirigeix a joves estudiants entre 2n d’ESO i 2n de BAT, cicles formatius i PTT’s del municipi. Foto: Cedida

Comentarios
Multimedia Diari