Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Skatepark de Cambrils acollirà una competició per recaptar fons pel càncer infantil

La jornada, que es portarà terme l’11 de febrer, està organitzada per Cultívate i Cambrils #Pels Valents amb el suport de l’Ajuntament

| Actualizado a 27 enero 2023 18:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’associació juvenil cambrilenca Cultívate i Cambrils #PelsValents han organitzat una competició solidària d’skaters i scooters que es portarà a terme el dissabte 11 de febrer a l’Skatepark de Cambrils amb l’objectiu de recollir fons pel Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i la recerca del càncer infantil. La inscripció per participar tindrà un cost de 2 euros i tot l’import recaptat es destinarà a la campanya #PelsValents.

$!L’Skatepark de Cambrils acollirà una competició per recaptar fons pel càncer infantil

L’esdeveniment solidari començarà a les 9:30 hores i s’allargarà fins a les 19:30 hores. Durant tota la competició, hi haurà música i diverses carpes amb diferents col·laboradors que han ajudat a fer possible aquesta primera edició de l’acte. Al final de la jornada es farà el lliurament de premis a les persones guanyadores de la competició.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha posat en valor el treball conjunt dels Departaments de Joventut i Esports per acompanyar les entitats en l’organització d’aquest esdeveniment, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, que es commemora el dimecres següent. El suport a associacions juvenils és una de les accions que contempla el Pla Municipal de Joventut de Cambrils.

L’associació Cultívate pretén fomentar l’esport, la cultura, el desenvolupament personal i la cohesió del municipi amb l’organització de tallers esportius d’skateboard i scooter i la programació de xerrades educatives sobre temes com el medi ambient, la música, la integració social, la psicologia, el desenvolupament personal, l’emprenedoria i el món financer.

Comentarios
Multimedia Diari