La 12a Mostra de Jazz i Blues de Cambrils manté el seu compromís

Els tres concerts tindran lloc a la Cripta de l’Ermita del Camí i al Teatre el Casal Parroquial de Sant Pere amb aforament reduït al 50%

28 octubre 2020 13:11 | Actualizado a 09 diciembre 2020 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 12a Mostra de Jazz i Blues de Cambrils ha presentat un cartell amb tres actuacions d’artistes catalans de primer nivell que es portaran a terme durant la segona quinzena de novembre i primera setmana de desembre. El programa està format per Manel Fortià Trio feat. Marco Mezquida, Carlos Bianchini Trio i Rita Payès & Joan Fort Quartet.

Després d’haver hagut d’anul·lar la programació prevista inicialment, Cambrils la Mar de Jazz, amb el suport de l’Ajuntament  de Cambrils i la Diputació de Tarragona, ha decidit mantenir aquests tres concerts pel seu compromís amb el sector de la música en directe.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament, Cinta Ballesté, ha destacat l’aposta de Cambrils per continuar programant cultura, amb totes les mesures de seguretat, i ha afirmat que l’Ajuntament està fent un gran esforç per adaptar els formats i seguir donant suport al sector cultural. Per la seva banda, el president de l’entitat, Xavier Bernadó, ha explicat que els músics de jazz són un dels col·lectius més afectats, ja que els clubs  de jazz de Barcelona i de la resta de ciutats del país estan tancats.

La crisi provocada per la Covid19 va afectar plenament la programació prevista per la  12a edició de la Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils,  provocant la suspensió del tradicional Jazz  al Parc, que s’havia de celebrar a començament de mes al Parc del Pescador,  i també d’alguns dels concerts en locals nocturns, davant del tancament obligat dels locals per les restriccions i la impossibilitat de tocar a Cambrils d’alguns  artistes internacionals que ja estaven confirmats.

La programació

El cicle començarà el diumenge 22 de novembre a les 19.30h, a la Cripta de l’Ermita de Cambrils amb l’actuació de Manel Fortià Trio feat. Marco  Mezquida, una formació liderada pel contrabaixista català Manel Fortià que torna al festival després d’uns anys a Nova York. En aquest trio hi destaca el pianista Marco Mezquida, un músic de gran trajectòria individual i també acompanyant a artistes com Chicuelo o Sílvia Pérez Cruz.

La programació continuarà el diumenge 29 de novembre a les 19.30h amb el grup Carlos Bianchini Trio, que es troba realitzant una gira per tot l’Estat presentant l’espectacle NonSoloPiano.

Tancarà la Mostra la  formació Rita Payés & Joan Fort Quartet, un jove quartet liderat per aquesta parella de músics, la trombonista i cantant Rita Payès –apadrinada per Joan Chamorro-  i el guitarrista tarragoní Joan Fort, que s’acompanyaran del contrabaixista Horacio Fumero, el músic que va acompanyar a Tete Montoliu durant molts anys i a bona part dels grans del jazz de tot l’Estat.

Mesures sanitàries i  entrades

Tots els concerts del cicle tenen un preu de 10 euros d’entrada. Les entrades s’han  d’adquirir de forma anticipada a la plataforma www.entradium.com i l’aforament dels dos locals s’ha reduït en un 50% amb seients pre assignats i mantenint el distanciament, l’obligatorietat del gel i de la mascareta durant tot el concert.

Per a més informació podeu contactar amb Cambrils la Mar de Jazz a través del correu electrònic jazzcambrils@gmail.com i el telèfon 617811729.

Comentarios
Multimedia Diari