La biblioteca de Cambrils ofereix directes a Instagram

Les bibliotecàries Eva Ferré i Rosana Adreu es connectaran cada dimarts i dijous, a les 11 h

| Actualizado a 25 marzo 2020 19:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Biblioteca municipal Josep Salceda i Castells de Cambrils ha posat en marxa la iniciativa «Els directes de la biblioteca» a través del perfil d’Instagram @bibliocambrils per acostar aquest equipament al públic i fomentar la lectura.

Cada dimarts i dijous a les 11 hores, les bibliotecàries Eva Ferré i Rosana Andreu es connectaran per a explicar serveis i curiositats, per a recomanar llibres i per respondre dubtes i preguntes. També a Instagram s’ha proposat el hashtag #LaMevaPrestatgeria, amb la idea que la gent mostri les prestatgeries de casa durant el confinament. D’aquesta manera, l’activitat de la biblioteca no s’atura, encara que estigui tancada físicament, i continua oferint propostes a través de les xarxes.

La biblioteca romandrà tancada i el restabliment del servei es comunicarà a través de les xarxes socials i del web. Durant aquest període les bústies de devolucions estaran precintades i no es podran retornar els documents. Els documents que s’havien de retornar entre els dies 12 i 31 de març es van renovar fins al 4 de maig. Les reserves sol·licitades abans del tancament es podran recollir un cop restablert l’horari habitual.

Es pot continuar fent préstec digital mitjançant la plataforma eBiblio (catalunya.ebiblio.es) que permet accedir al préstec de tot tipus de documents si es disposa del carnet de la biblioteca.En cas de no disposar de carnet, l’usuari es pot registrar de matera temporal.

D’altra banda, el personal de la biblioteca respondrà les consultes que es rebin a través del formulari «Contacta amb nosaltres» que es troba al web www.cambrils.cat/biblioteca.

Comentarios
Multimedia Diari