La Brigada Municipal d’Altafulla millora l’entorn de la zona verda de davant el Castell

Els treballadors hi han dut a terme tasques d’arranjament i d’enjardinat i hi han instal•lat mobiliari urbà per al gaudi de la ciutadania

 

15 mayo 2018 13:28 | Actualizado a 16 mayo 2018 12:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla ja ha enllestit les actuacions que els darrers dies ha dut a terme a l’entorn de la zona verda de davant del Castell.

En aquest punt a tocar de la Vila Closa, els treballadors han dut a terme tasques d’arranjament i d’enjardinat i hi han instal•lat mobiliari urbà per al gaudi de la ciutadania.

La regidora de Parcs i Jardins a l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, ha explicat que aquesta zona “antigament era una bassa destinada al reg i fa uns quants anys ja es va intentar donar-li el valor patrimonial que es mereix tot col·locant-hi una escultura”.

En aquesta ocasió l’actuació, que segons Castellarnau “ja fa mesos que estava programada”, pretén difondre el patrimoni històric i el passat de la vila així com fer-lo més visible als vilatans i turistes.

És per això que, per una banda s’ha procurat que l’espai sigui accessible a tothom mitjançant rampes i bancs, i per altra que els colors dels materials utilitzats inspirin i traslladin a èpoques en què el lloc i els usos eren totalment diferents als actuals.

La regidora de Parcs i Jardins d’Altafulla ha explicat que les intervencions se sumen a les que el consistori ja porta realitzant a diversos punts del municipi des de fa mesos, amb la voluntat de recuperar espais pel poble i fer-los accessibles al veïnat.

L’Ajuntament ha destacat amb aquesta nova obra que segueix “apostant per millorar, dia a dia, la qualitat de vida a Altafulla, el poble dels parcs per a tothom”.

Comentarios
Multimedia Diari