La cambrilense Berta Cabré, nomenada vicepresidenta de la ConfeCat

La ConfeCat, principal agrupació que representa a les associacions i federacions d’hostaleria de Catalunya, confia en la FEHT una vicepresidència i una vocalia

| Actualizado a 23 marzo 2021 17:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Berta Cabré, actual presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), ha estat nomenada vicepresidenta de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya (ConfeCat), l'entitat empresarial que agrupa i representa a les principals associacions i federacions d’allotjament turístic i de restauració de Catalunya. A més d'aquesta vicepresidència, la FEHT està representada a la principal patronal catalana del sector per Eduard Farriol -anterior president de la FEHT- com a vocal.

En el decurs de l’Assemblea general que la ConfeCat va celebrar ahir, l’empresari hoteler Santiago García-Nieto va ser reelegit per unanimitat com a president de l’entitat.

Cabré ha anunciat que "estem molt orgullosos que la província de Tarragona tingui dos representants a la nova junta de la ConfeCat, això demostra la importància que té el turisme de la nostra província per a tota Catalunya".

Cal destacar que, actualment, la FEHT representa al 90% de les places turístiques -hotels, càmpings i apartaments turístics- de la província de Tarragona.

Per la seva banda, Santiago García-Nieto ha focalitzat l’objectiu principal de l’entitat en superar l’actual moment i treballar per establir i desenvolupar les bases per a la seva recuperació. Per ferho, el president de la ConfeCat va puntualitzar que “necessitem una resposta i una implicació efectiva i suficient que encara no ha arribat per part de les administracions competents, per ajudar a un dels sectors més afectats” recordant que “està en joc la supervivència de milers d’empreses i milers de llocs de treball a Catalunya”.

Els membres de l'actual Junta de la ConfeCat són:

  • Santiago García-Nieto, President de la ConfeCat - Vicepresident del Gremi d’Hostaleria del Maresme
  • Joan Gaspart, Vicepresident de la ConfeCat - President de la Federació Provincial d'Hostaleria de Barcelona
  • Antoni Escudero, Vicepresident de la ConfeCat - President de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona
  • Berta Cabré, Vicepresidenta de la ConfeCat - Presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona
  • Josep Castellarnau, Vicepresident de la ConfeCat - President de la Federació d'Hostaleria de Lleida
  • Oskar Stöber, Interventor de la ConfeCat - President del Gremi d’Hostaleria de Sitges
  • Jordi Mestre, Tresorer de la ConfeCat - President del Gremi d’Hotels de Barcelona
  • David Riba, Vocal de la ConfeCat - President de Federació Catalana d’Apartaments Turístics
  • Pere Chias, Vocal de la ConfeCat - President del Gremi de Restauració de Barcelona
  • Eduard Farriol, Vocal de la ConfeCat - Membre de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona • Sr. Manel Casals, Secretari general de la ConfeCat

Comentarios
Multimedia Diari