La Policia del Vendrell demana reforços per desallotjar una protesta del ple

L'acció s'emmarca en el temor que el municipi aculli la presentació d'una entitat ultradretana sota el nom de "Respeto"

19 mayo 2017 19:37 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local del Vendrell ha hagut de demanar reforços aquesta tarda per desallotjar una dotzena de persones del ple de l'Ajuntament. Mentre la sessió estava en marxa, un grup d'activistes han aixecat cartells amb el lema "Per respecte, feixistes ni al Baix Penedès ni enlloc".

L'alcalde, Martí Carnisser, ha considerat que l'acció no era pertinent i ha demanat als presents que desistissin de la seva actitud, però aquests han decidit continuar amb la protesta. Per això, Carnisser ha fet aturar la sessió i ha demanat als cossos policials que actuessin per desallotjar del ple el grup d'una dotzena de persones que participaven de la protesta. 

La Policia Local ha demanat reforços per poder actuar i en total vuit agents hanc omparegut al ple. Tot i així, no han pogut desallotjar la protesta i, finalment, l'alcalde ha decidit prosseguir amb el debat municipal en una altra sala i a porta tancada. 

La protesta dels activistes contra el feixisme s'emmarca en el temor que hi ha entre alguns veïns del Vendrell que el municipi aculli en els propers dies la presentació d'una entitat ultradretana sota el nom de "Respeto" integrada per partits com España 2000 i Plataforma per Catalunya (PxC). Tot i els rumors, el cert és que de moment ningú té la seguretat que aquest acte se celebri finalment al municipi de la costa. 

Comentarios
Multimedia Diari