Les novetats de la temporada arriben a través de la fira 'Salou de Moda'

Aquest esdeveniment, organitzat per l'Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, i amb la col·laboració de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, comptarà amb la participació de 14 establiments del municipi, al Passeig Jaume I, fins aquest diumenge, 12 de setembre

05 septiembre 2021 19:20 | Actualizado a 15 septiembre 2021 18:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, amb la col·laboració de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, posen en marxa, des de demà divendres, dia 10, i fins diumenge, 12 de setembre, la nova edició de la fira ‘Salou de Moda’, amb l’objectiu de dinamitzar i promoure el comerç local.

Dita fira tindrà lloc al Passeig Jaume I; i comptarà amb la participació de 14 establiments del municipi, amb una gran varietat de productes de la nova temporada: des de calçat, fins a roba de llar, moda d'home i dona, moda infantil, bijuteria i complements, roba interior, i també productes de decoració, marroquineria i complements, entre d’altres.

Enguany, a la fira ‘Salou de Moda’ hi participen els següents comerços: Joyma Zapaterías; Mi boutique; Pekes; Melé Salou; Cotton; Cloe & Otto; Imperium; Fashion Women; Marine Salou; Stephanie; Euphoria; La Martina Kids&Us School; El Perchero de Patry; i Tot Cor.

L’horari d’obertura, subjecte al compliment de la normativa de la Generalitat de Catalunya, serà des de les 10 hores del matí i fins a les 22 h. Més informació al web www.shoppingsalou.com

Comentarios
Multimedia Diari