Les novetats de la temporada arriben a través de la fira 'Salou de Moda'

Aquest esdeveniment, organitzat per l'Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, i amb la col·laboració de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, comptarà amb la participació de 14 establiments del municipi, al Passeig Jaume I, fins aquest diumenge, 12 de setembre

| Actualizado a 15 septiembre 2021 18:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, amb la col·laboració de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, posen en marxa, des de demà divendres, dia 10, i fins diumenge, 12 de setembre, la nova edició de la fira ‘Salou de Moda’, amb l’objectiu de dinamitzar i promoure el comerç local.

Dita fira tindrà lloc al Passeig Jaume I; i comptarà amb la participació de 14 establiments del municipi, amb una gran varietat de productes de la nova temporada: des de calçat, fins a roba de llar, moda d'home i dona, moda infantil, bijuteria i complements, roba interior, i també productes de decoració, marroquineria i complements, entre d’altres.

Enguany, a la fira ‘Salou de Moda’ hi participen els següents comerços: Joyma Zapaterías; Mi boutique; Pekes; Melé Salou; Cotton; Cloe & Otto; Imperium; Fashion Women; Marine Salou; Stephanie; Euphoria; La Martina Kids&Us School; El Perchero de Patry; i Tot Cor.

L’horari d’obertura, subjecte al compliment de la normativa de la Generalitat de Catalunya, serà des de les 10 hores del matí i fins a les 22 h. Més informació al web www.shoppingsalou.com

Comentarios
Multimedia Diari